HOE WERKT HET SMAAKHUIS?
Kom proeven en verdien
Wil je graag de nieuwste producten proeven? Mede bepalen wat er straks in de supermarkt ligt? Dan is proeven bij Het Smaakhuis iets voor jou! Kom regelmatig je mening geven over tal van producten en ontvang € 10,- per keer! Inschrijven is zo gedaan en daarna kun je de eerste afspraak maken. Hieronder vind je een uitgebreide uitleg over Het Smaakhuis:

Het Smaakhuis
Normec Sensory heeft in een aantal steden een Smaakhuis. Dit is een testcentrum waar tal van nieuwe producten worden geproefd. Het gaat over producten uit de supermarkt, zowel bekende merken als huismerken. De proefdagen zijn meestal overdag op doordeweekse dagen, maar soms ook op zaterdag of ’s avonds.

Kom proeven en verdien
Voor Het Smaakhuis zijn we op zoek naar personen in de leeftijd van 18 t/m 67, tieners in de leeftijd 14 t/m 17 jaar en kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar die regelmatig bij ons willen komen proeven en die veel verschillende producten lusten. Het proeven duurt ongeveer 30 tot 40 minuten en je kunt altijd kiezen uit verschillende tijdstippen. Ook leuk: voor elke sessie ontvang je een vergoeding van € 10,-.

Het aantal proefdagen dat we per week organiseren varieert: de ene week zijn dat er meer dan in de andere week. De sessies lopen meestal van ’s ochtends 9:00 uur tot ’s middags 17:00 uur. Inschrijven kan heel eenvoudig nadat je bent ingelogd. Bij je bezoek aan Het Smaakhuis word je altijd opgevangen door één van onze gastvrouwen/ gastheren of smaakhuismedewerkers.

Kinder- en tienerpanel
Voor het Smaakhuis zijn we ook af en toe op zoek naar kinderen in de leeftijd 6 t/m 12 jaar en tieners in de leeftijd 14 t/m 17 jaar. Voor het kinder- en tienerpanel vragen we toestemming van de ouders of voogd. Onderzoeken betreffende het kinder- en tienerpanel vinden niet regelmatig plaats, hiervoor wordt een uitnodiging verzonden.

Testen voor het kinderpanel vinden meestal plaats op woensdagmiddag of zaterdag. We vragen om de kinderen onder begeleiding van een ouder of voogd deel te laten nemen aan een proefdag.

Hoe vaak mag ik meedoen?
Je kunt maximaal één keer per week meedoen. Je afspraak plannen gaat via deze website. Als je een afspraak maakt worden de andere mogelijkheden voor die week automatisch rood. Als je wilt kun je je wel voor meerdere weken achter elkaar opgeven.

Hoe vaak moet ik meedoen?
Je moet helemaal niks! Inschrijven gaat via de website en je kunt zelf kiezen hoe vaak je meedoet en of je meedoet. Er geldt wel een maximum van 1x per week.

Welke beloning krijg ik?
De beloning voor elke keer dat je komt proeven in Het Smaakhuis bedraagt € 10,-. We betalen de beloning na afloop van je bezoek via de bank. Wij zijn verplicht vergoedingen door te geven aan de belastingdienst.

Op welke wijze wordt de beloning betaald?
In Het Smaakhuis is vanwege de veiligheid geen geld aanwezig. De beloning betalen we daarom altijd per bank.

Wanneer wordt de beloning betaald?
De beloning wordt steeds aan het begin van de week volgend op de week van je bezoek aan Het Smaakhuis via de bank overgemaakt.